Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Milyen termékeket vásárolhatunk meg a MesePiac Webáruházban?

Webáruházunkban csupa olyan játékot válogattunk össze, amelyek egyaránt szórakozást és kikapcsolódást nyújtanak lányoknak és fiúknak, kicsiknek és nagyoknak. Egyes játékaink fejlesztik a kézügyességet, az érzelmi intelligencát vagy éppen a logikai készséget.
A játékok mellett irodaszerek és az iskolába szükséges írószerek, táskák széles választéka is megtalálható, mint pl. …

Nincs raktáron a termék, amit választottam, mit tegyek?

A termék adatlapjára lépve válassz a hasonló termék, vagy termékek közül, illetve a termék fotója mellett található “Értesítést kérek a termék érkezéséről!” gombra kattintva iratkozz fel a készletértesítőre. Értesítés opció választása esetén a rendszer automatikusan e-mail értesítőt küld Számodra a termék érkezését követően. Az értesítő kérésével elfogadod az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Hogyan tudok fizetni a webáruházban?

Webáruházunkban két féle fizetési mód közül tudsz választani:

  1. Utánvétes fizetés a futárnál: A megrendelt termék(ek) vételárát és a szállítási díjat (ha nem ingyenes a szállítás) a futárnak tudod kifizetni készpénzben vagy bankkártyával, a csomag átvételekor.
  2. Bankkártyás fizetés: Ha rendelésed előre szeretnéd a bankkártyáddal kifizetni, akkor azt a magyar fejlesztésű Barion rendszerén keresztül tudod megtenni. A Barion-t olyan weboldalak használják, mint pl. a Rossmann, a Jófogás, az Extreme Digital vagy éppen a Yettel.
  3. Előre fizetés banki átutalással: Amennyiben előre szeretnéd kifizetni a rendelésed banki átutalással, ezt a rendelés elküldése után tudod megtenni. A pénz számlánkra érkezte után a lehető leghamarabb megkezdjük a rendelésed feldolgozását. A bankszámla jogosultjának nevét és a számlaszámot a rendelés visszaigazolásban küldjük e-mailben.
Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A fizetés során semmilyen bankkártya adatot nem tárolunk, hiszen a Barion ezeket az adatokat senkinek (harmadik félnek) nem adja ki. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A Barion szolgáltatását olyan weboldalak használják, mint pl. a Rossmann, a Jófogás, az Extreme Digital vagy éppen a Yettel.

Hogyan fizessek, ha a banki átutalást választottam?

Rendelésed beérkezését követően egy díjbekérőt küldünk az e-mail címedre. Ez alapján tudod átutalni a termék és a szállítási díj (ha nem ingyenes a szállítás) összegét, így az átvétel során már nem kell készpénzzel fizetned. A díjbekérőben szereplő bankszámlaszámra utald el az abban szereplő összeget, a közleményben pedig kizárólag a rendelési azonosítót írd be. A vételár kifizetésére 3 munkanap áll rendelkezésedre, ezt követően töröljük a rendelésed.

Hogyan kapom meg a számlát?

Mi környezetbarát cég vagyunk, védjük a fákat, így mellőzzük a papíralapú számlákat. A számlát a megadott e-mail címedre elektronikus formában küldjük el Neked, a Billingo nevű számlázón keresztül. A számla aláírás és bélyegző nélkül is hiteles, kinyomtatva elszámolásra alkalmas.

Szállítással kapcsolatos kérdések

Mikor fog megérkezni a megrendelt termék?

A kiszállítási idő a raktáron lévő termékek esetében 1-3 munkanap. Vannak olyan termékek, amelyek nincsenek raktáron, így ezeket be kell szereznünk. Ebben az esetbe a szállítási idő 3-5 munkanap. Vannak olyan időszakok (pl. Karácsony, Black Friday), amikor a nagy rendelésszám miatt a szállítási idő kicsit megnövekedhet.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Megrendelésemet véglegesítettem, mi fog történni?

Vásárlásról azonnali megrendelés összesítőt küld rendszerünk a megadott e-mail címre. Miután logisztikai partnerünk a terméket összekészítette és átadta a futárnak a csomagot, teljesített státuszváltozási e-mailben tájékoztatunk a csomag várható időpontjáról. Környezetvédelmi okokból a számlát digitális formában, e-mailen küldjük el Számodra a Billingo nevű számlázón kersztül.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet