Barion Pixel

Értékelési és Moderálási Szabályzat

A MesePiac webáruház Üzemeltetője, Kispál Lilla EV (4200 Hajdúszoboszló, Ady Endre u. 38/A; Adószám: 59577636-1-29; E-mail: info@mesepiac.hu), továbbiakban Üzemeltető a webáruházban lehetővé teszi vásárlóinak a megvásárolt termék(ek), a szolgáltatás, a webáruház értékelését, amelyeket az értékelés megtörténtét követően elhelyez a webáruház kapcsolódó oldalain.

 1. A MesePiac webáruházban a vásárlást követően lehetőség van a megvásárolt termék(ek), a vásárlás folyamata, a webáruház értékelésére minden vásárló számára.
 2. A MesePiac webáruház a webáruházi sikeres vásárlás lezárását és a termék átvételét követően 14 nappal egy vásárlás értékelést kérő e-mail küld a vásárló e-mail címére, amiben lehetőség van az átvett termékeket, a vásárlást értékelni az e-mail beérkezését követő 30 napon belül. 30 napon túl a termék, a vásárlás értékelése már nem lehetséges. Az időközben cserélésre került, elállással visszaküldött termékek esetében sem lehetséges termék értékelést leadni.
 3. A vásárlás értékelésre felhívó e-mail-ben található mezők kitöltésével tudja megadni az értékelést az alábbiak szerint:, az egyes megvásárolt termékeket lehet 1-5 csillaggal számszerűleg értékelni, az értékelésnek címet tudnak adni, illetve az egyes termékekhez szöveges termék véleményt lehet írni, majd a kész értékelést elküldeni. Az értékelés sikeres beküldéséhez legalább egy terméket számszerűleg értékelni kell! A szöveges értékelésnél rövid szöveggel lehet a megvásárolt terméket értékelni, de itt van lehetőség a vásárlás folyamata, az igénybevett szolgáltatások, az ügyfélszolgálat és a webáruház értékelésére is.
 4. A beküldött értékelés az értékelést követően azonnal megjelenik a véleményezett termékeknél, de az Üzemeltető a szöveges értékelések tartalmát szemlézi és esetenként moderálja, illetve inaktiválják. Moderálás esetén a szöveges értékelés részben vagy egészben kerül módosításra, kitakarásra, míg inaktiválás esetén mind a szöveges értékelés, mind a számszerű, csillagos értékelés inaktiválásra kerül. A számszerű, csillagos értékelés esetében az Üzemeltető nem moderálk, ezen értékelés az értékelés milyenségétől függetlenül megjelenik. Az Üzemeltető a szöveges értékelésnél a feltöltött tartalmat vizsgálva az alábbi esetekben moderálja, vagy inaktiválja az értékelést:
  • a tartalom jogszabályba ütközik, vagy jogellenes tevékenységet hirdet;
  • bűncselekményt vagy szabálysértést valósít meg;
  • jóerkölcsbe ütközik vagy sérti a vonatkozó etikai normákat;
  • jogellenes, vagy jogellenes magatartással kapcsolatos, vagy jó erkölcsbe ütköző cselekményre hív fel vagy arra buzdít;
  • mások jogát vagy jogos érdekét sérti, így különösen, ha védjegyoltalomba ütközik, ha szellemi alkotáshoz fűződő jogok illetve egyéb szerzői és szomszédos, illetve személyhez fűződő jogok sérelmét okozza vagy okozhatja;
  • megtévesztő információt tartalmaz;
  • harmadik fél irányában gazdasági, politikai reklámot tartalmaz;
  • harmadik fél weboldalára mutató linket tartalmaz;
  • a Üzemeltető gazdasági érdekeivel súlyosan ellentétes;
  • a Üzemeltető azt az általa képviselt etikai erkölcsi alapelvekkel ellentétesnek tartja;
  • vagy a fentiek gyanúja felmerülhet.
 5. A beküldött értékelések minden esetben az értékelt termék mellett megtalálhatóak, ahol alapesetben látszik az értékelések száma és az értékelések számtani átlaga számokkal és csillag piktogramokkal megjelenítve.

További információkhoz az értékelés blokkra kattintva jut a felhasználó, ahol időrendi sorrendben tudja áttekinteni az összes értékelést, az egyes értékelések pontszámát, az értékelő keresztnevét, vásárlói státuszát, a szöveges értékelésben leírtakat és az értékelés dátumát.

Értékelés törlése

A sikeresen beküldött és megjelent értékelések későbbi törlését kezdeményezni csak e-mailben az értékeléshez használt e-mail címről küldött írásos kéréssel lehetséges. Az Üzemeltető a kérés vizsgálata után dönt az értékelés inaktiválásáról.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet