Barion Pixel

Paint-sation – Utazó festőállomás

12 340 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron :(

A hordozható kistáskában könnyedén és praktikusan elhelyezhető 3 db festékszivacs, amellyel egyszerű, víz- és cseppmentes a festés, így nem kell félni attól, hogy minden maszatos lesz.
A táska festőállvánnyá alakítható....  TOVÁBBI RÉSZLETEK »

Értesítést kérek a termék érkezéséről!

Leírás

A hordozható kistáskában könnyedén és praktikusan elhelyezhető 3 db festékszivacs, amellyel egyszerű, víz- és cseppmentes a festés, így nem kell félni attól, hogy minden maszatos lesz.
A táska festőállvánnyá alakítható. Az állványon a papír könnyedén cserélhető, így a gyerekek egyedül is bele tudnak kezdeni új alkotások készítésébe.
A hordozható táskának köszönhetően, a gyerekek bárhová magukkal vihetik a szettet, akár nagyszülőkhöz, játszótérre, vagy óvodába is.

Használat előtt, valamint a színek váltása között érdemes az ecsetet vízben leöblíteni és megszárítani. Nem szabad vizet adni a festékekhez, mert állaguk folyós lesz. Használaton kívül fedelét szükséges visszahelyezni a palettákra, a kiszáradás elkerülése érdekében.

A festés során szárnyra kap a képzelet, a kísérletezőkedv, fejlődik a szépérzék, a finommotorikus készség, a szem-kéz koordináció és a koncentráció.

A doboz tartalma:
– Táska
– 3x27g festékszivacs
– ecset.

Csomagolás mérete: 26 x 29 x 6 cm

3 éves kortól ajánljuk.

Fizetés és szállítás

A szállítás díját a Vásárló köteles a megrendelt termékek vételárán felül, azzal egyidejűleg rendelésenként megfizetni. A szállítás díját a Kosár automatikusan számítja fel.

Szállítási díjak

  • Szállítási díjak előre utalás, bankkártyás fizetés esetén: 1990 Ft
  • Szállítási díjak utánvét esetén: 2490 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Az árák bruttóban értendők!
  • 30 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás!
  • 50 000 Ft vásárlás felett csak “Bankkártyás fizetés Barionnal” vagy “Előre fizetés banki átutalással” fizetési opció lehetséges.

Fizetési lehetőségek

Vásárlás esetén a Vásárló banki átutalás, készpénzes fizetés (futárszolgálatnál) vagy a Barion-on keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat. A fizetés módját Vásárló a rendelés elküldésekor adja meg. Vásárlónak a fizetési mód megváltoztatására a rendelés elküldését követően, a csomag feladásáig áll módjában, melyről kizárólag e-mailben kell értesítenie Üzemeltetőt.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet