Barion Pixel

Logikai fejlesztõ oktató játék gyerekeknek

7 590 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron :(

Mindannyian tudjuk, hogy a gyermeki elme csiszolását, sosem lehet hamar elkezdeni.nnnn Hiszen azt szeretnénk, hogy okos és leleményes felnõtt, valamint sikeres ember legyen az életben.nnnnn ...  TOVÁBBI RÉSZLETEK »

Értesítést kérek a termék érkezéséről!

Leírás

Mindannyian tudjuk, hogy a gyermeki elme csiszolását, sosem lehet hamar elkezdeni.nnnn Hiszen azt szeretnénk, hogy okos és leleményes felnõtt, valamint sikeres ember legyen az életben.nnnnn Ez nagyban alapszik a gyermekkori oktatáson és az ebben a korban elsajátított készségeken.nnnnn A kütyü tökéletes kihívást nyújt a gyermeki elme számára. Megtornásztatja az agy fogaskerekeit, és fejleszti a gondolkodását és a logikai készségeit. Mindemellett fokozza és megoldókészségkét isnnnnn Mindezt szórakoztató keretek között. A gyerkõcöd különbözõ kihívásokkal, problémákkal találja szembe magát, amelyekre megoldást kell találnia. Így játszva fejleszti ezen készségeit, amelyeket még késõbb is rengetegszer fog alkalmazni, mert nem fog leblokkolni egy kihívás elõtt.nnnnnnnnnnnnnnn Játék menete:nnnn Válasszatok ki egy kártyát, figyeljétek meg a rajta szereplõ mintát, majd próbáljátok ezt a mintát kirakni a puzzlere is. Ezt akár idõre is lehet játszani, hogy még jobban fokozza az élményt.nnn Ha idõvel ez már túl egyszerû lesz és szinte csukott szemmel is kirakja a gyerkõcöd, akkor elérkezett az idõ a 2. szinte. Amikor már nem csak a színeket kell összeilleszteni, hanem különbözõ formákat is.nnnnnn A logikai fejlesztõ oktató játék gyerekeknek tulajdonságai:nnnn – Súlya: 450 grammnnn – Mérete: 19 x 23,5 x 3,5 cmnnn – Anyaga: fannn – Életkor: 4+nnnnnn Mit rejt a termék doboza?nnnn – 1 db tároló doboztnnn – 1 db homokórátnnn – 1 db homokóra és kártyatartó állványtnnn – 1 db 2 oldalas játéktáblátnnn – 18 db két oldalas puzzle kártyákat

Fizetés és szállítás

A szállítás díját a Vásárló köteles a megrendelt termékek vételárán felül, azzal egyidejűleg rendelésenként megfizetni. A szállítás díját a Kosár automatikusan számítja fel.

Szállítási díjak

  • Szállítási díjak előre utalás, bankkártyás fizetés esetén: 1990 Ft
  • Szállítási díjak utánvét esetén: 2490 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Az árák bruttóban értendők!
  • 30 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás!
  • 50 000 Ft vásárlás felett csak “Bankkártyás fizetés Barionnal” vagy “Előre fizetés banki átutalással” fizetési opció lehetséges.

Fizetési lehetőségek

Vásárlás esetén a Vásárló banki átutalás, készpénzes fizetés (futárszolgálatnál) vagy a Barion-on keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat. A fizetés módját Vásárló a rendelés elküldésekor adja meg. Vásárlónak a fizetési mód megváltoztatására a rendelés elküldését követően, a csomag feladásáig áll módjában, melyről kizárólag e-mailben kell értesítenie Üzemeltetőt.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet