Barion Pixel

Készségfejlesztõ emojis kirakó, logikai fejlesztõjáték

5 490 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron :(

Szeretnéd fejleszteni gyermeked logikus gondolkodását?nnnnnnn Akkor ne habozz, és szerezz be egyet a Készségfejlesztõ Emojis Kirakóból!nnnnnn Ezzel ...  TOVÁBBI RÉSZLETEK »

Értesítést kérek a termék érkezéséről!

Leírás

Szeretnéd fejleszteni gyermeked logikus gondolkodását?nnnnnnn Akkor ne habozz, és szerezz be egyet a Készségfejlesztõ Emojis Kirakóból!nnnnnn Ezzel a kütyüvel kialakíthatod, vagy fejlesztheted gyermeke a forma- és színfelismerési készségeit! Továbbá ez az oktatójáték javítja a gyerekek türelmét, ösztönzi a fantáziáját, valamint elõsegíti testi és szellemi fejlõdésüket,nnnnnn Gyermeked vicces és szórakoztató módon ismerkedhet meg az érzelmek világával,nnnnnn A vicces mintáknak és a színes geometriai alakzatoknak köszönhetõen a gyerekek figyelmét is egyszerûen lekötheti ez a játék!nnnnn A játék célja, hogy gyermeked kirakja a kockákból a megfelelõ ábrát,nnnnnnnnnn A játék fejleszti:nnnnnn Logikus gondolkodástnnn Memóriátnnn Szem-kéz koordinációtnnnnnn A termék tulajdonságai:nnnnnn Anyaga: fa, kartonnnnnn Az összes darab jól csiszolt, festett, tartós fából és természetes festékanyagokból készült, így a gyerekek garantáltan biztonságosan játszhatnak,nnnnn Használata 1 éves kor felett ajánlott,nnnnnn Mit rejt a termék doboza?nnnnnn 16 db Színes fa kocka, 50 db kihíváskártya

Fizetés és szállítás

A szállítás díját a Vásárló köteles a megrendelt termékek vételárán felül, azzal egyidejűleg rendelésenként megfizetni. A szállítás díját a Kosár automatikusan számítja fel.

Szállítási díjak

  • Szállítási díjak előre utalás, bankkártyás fizetés esetén: 1990 Ft
  • Szállítási díjak utánvét esetén: 2490 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Az árák bruttóban értendők!
  • 30 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás!
  • 50 000 Ft vásárlás felett csak “Bankkártyás fizetés Barionnal” vagy “Előre fizetés banki átutalással” fizetési opció lehetséges.

Fizetési lehetőségek

Vásárlás esetén a Vásárló banki átutalás, készpénzes fizetés (futárszolgálatnál) vagy a Barion-on keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat. A fizetés módját Vásárló a rendelés elküldésekor adja meg. Vásárlónak a fizetési mód megváltoztatására a rendelés elküldését követően, a csomag feladásáig áll módjában, melyről kizárólag e-mailben kell értesítenie Üzemeltetőt.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet