Barion Pixel

Gyorsasági társasjáték

12 790 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron :(

Izgalmas, pörgõs ugyanakkor könnyen érthetõ társasjátékot keresel gyermekednek?nnn Itt minden a gyorsaságon múlik! Legyél Te az elsõ, aki kirakja a  megfelelõ sorrendet! nnnn ...  TOVÁBBI RÉSZLETEK »

Értesítést kérek a termék érkezéséről!

Leírás

Izgalmas, pörgõs ugyanakkor könnyen érthetõ társasjátékot keresel gyermekednek?nnn Itt minden a gyorsaságon múlik! Legyél Te az elsõ, aki kirakja a  megfelelõ sorrendet! nnnn A játék menete:nnnn Egyszerre négyen tudtok játszani. Mindenki kapjon egy ruhaszárító állványt. A ruhákat keverjétek jól össze majd ömlesszétek középre. Húzzatok egy kártyát a pakliból. nnnn Ezután minden a gyorsaságon és a figyelmességen fog múlni!nnnnnn Ugyanis a többieknél gyorsabban kell megtalálni a ruhadarabokat, amiket ráadásul pont abban a sorrendben, ugyanabban a színben kell felakasztani, ahogyan a kártyán szerepel. nnn Ez azt jelenti, hogyha például a képen, a második és az utolsó helyre nincs semmi akasztva, azt neked is ki kell hagynod. nnn Aki hamarabb felrakja a jó ruhadarabokat, a helyes sorrendben, azt a kört Õ nyerte, félreteheti magának a kártyát. nnnn Ki lesz a végsõ nyertes? Aki a legtöbb kört nyerte meg! nnnnnnn A termék tulajdonságai:nnnnn Anyaga: papír és mûanyagnnnn Mit rejt a termék doboza?nnnn 4 db ruhaszárító állványnn 12×8 db ruhann 54 db kártyann 1 db tároló tasak

Fizetés és szállítás

A szállítás díját a Vásárló köteles a megrendelt termékek vételárán felül, azzal egyidejűleg rendelésenként megfizetni. A szállítás díját a Kosár automatikusan számítja fel.

Szállítási díjak

  • Szállítási díjak előre utalás, bankkártyás fizetés esetén: 1990 Ft
  • Szállítási díjak utánvét esetén: 2490 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Az árák bruttóban értendők!
  • 30 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás!
  • 50 000 Ft vásárlás felett csak “Bankkártyás fizetés Barionnal” vagy “Előre fizetés banki átutalással” fizetési opció lehetséges.

Fizetési lehetőségek

Vásárlás esetén a Vásárló banki átutalás, készpénzes fizetés (futárszolgálatnál) vagy a Barion-on keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat. A fizetés módját Vásárló a rendelés elküldésekor adja meg. Vásárlónak a fizetési mód megváltoztatására a rendelés elküldését követően, a csomag feladásáig áll módjában, melyről kizárólag e-mailben kell értesítenie Üzemeltetőt.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet