Barion Pixel

Egymás szemében: párkapcsolati kártyajáték

7 900 Ft

Készleten! Szállítási idő: 1-3 munkanap

Mindannyian szeretjük tudni, mit gondol rólunk a másik, hogy látott minket a kapcsolatunk elején és hogy képzeli a közös életünket. Az Egymás szemében egy kártyajáték kifejezetten párkapcsolatban élők részére.

Kategóriák: , ,

Leírás

Mindannyian szeretjük tudni, mit gondol rólunk a másik, hogy látott minket a kapcsolatunk elején és hogy képzeli a közös életünket. Az Egymás szemében egy kártyajáték kifejezetten párkapcsolatban élők részére. Kérdéseket tartalmaz, amiket a pároknak egymásról kell megválaszolniuk és amikből kiderül, milyennek látják a másikat és a kapcsolatukat. Szórakoztató és elgondolkodtató játék azoknak, akik nemcsak egymás mellett szeretnének élni, hanem a szó szoros értelmében együtt, a lehető legmélyebben megismerve a másikat.

A játék két fő részére ajánlott.

A doboz tartalma: 80 darab kártyalap

Fizetés és szállítás

A szállítás díját a Vásárló köteles a megrendelt termékek vételárán felül, azzal egyidejűleg rendelésenként megfizetni. A szállítás díját a Kosár automatikusan számítja fel.

Szállítási díjak

  • Szállítási díjak előre utalás, bankkártyás fizetés esetén: 1990 Ft
  • Szállítási díjak utánvét esetén: 2490 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Az árák bruttóban értendők!
  • 30 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás!
  • 50 000 Ft vásárlás felett csak “Bankkártyás fizetés Barionnal” vagy “Előre fizetés banki átutalással” fizetési opció lehetséges.

Fizetési lehetőségek

Vásárlás esetén a Vásárló banki átutalás, készpénzes fizetés (futárszolgálatnál) vagy a Barion-on keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat. A fizetés módját Vásárló a rendelés elküldésekor adja meg. Vásárlónak a fizetési mód megváltoztatására a rendelés elküldését követően, a csomag feladásáig áll módjában, melyről kizárólag e-mailben kell értesítenie Üzemeltetőt.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet