Barion Pixel

Brio 36002 Első vonatszettem világító szivárvány alagúttal

20 990 Ft

Készleten! Szállítási idő: 1-3 munkanap

Ez az interaktív játékvonat-készlet szórakoztató és megnyerő módon ismerteti meg a kisgyermekeket az alapvető sorrendiségekkel és az ?ok-okozati? mintákkal. A játék célja egyszerű ? világítsd meg a szivárványt annak minden gy...  TOVÁBBI RÉSZLETEK »

Kategóriák: , , Márka:

Leírás

Ez az interaktív játékvonat-készlet szórakoztató és megnyerő módon ismerteti meg a kisgyermekeket az alapvető sorrendiségekkel és az ?ok-okozati? mintákkal. A játék célja egyszerű ? világítsd meg a szivárványt annak minden gyönyörű színével. Ehhez csak kövesd a síneken villogó fényeket a kis favonattal. Amikor a szivárvány felvillan egy aranyos dallam szólal meg. Világítsd meg az összes színt!

1x Rainbow felhőt, 4x emelkedő favágányt, 4x vezető rámpavágányt, 1x My First Railway motort tartalmaz, és a vágányelrendezés körülbelül 75 x 36 x 19 cm

Fizetés és szállítás

A szállítás díját a Vásárló köteles a megrendelt termékek vételárán felül, azzal egyidejűleg rendelésenként megfizetni. A szállítás díját a Kosár automatikusan számítja fel.

Szállítási díjak

  • Szállítási díjak előre utalás, bankkártyás fizetés esetén: 1990 Ft
  • Szállítási díjak utánvét esetén: 2490 Ft

Fontos tudnivalók:

  • Az árák bruttóban értendők!
  • 30 000 Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítás!
  • 50 000 Ft vásárlás felett csak “Bankkártyás fizetés Barionnal” vagy “Előre fizetés banki átutalással” fizetési opció lehetséges.

Fizetési lehetőségek

Vásárlás esetén a Vásárló banki átutalás, készpénzes fizetés (futárszolgálatnál) vagy a Barion-on keresztül történő fizetési lehetőségek közül választhat. A fizetés módját Vásárló a rendelés elküldésekor adja meg. Vásárlónak a fizetési mód megváltoztatására a rendelés elküldését követően, a csomag feladásáig áll módjában, melyről kizárólag e-mailben kell értesítenie Üzemeltetőt.

Gyors kiszállítás
A raktáron lévő termékeket akár már másnap házhoz szállítja a futárszolgálatunk!
Próbáld ki bátran
Minden termékünkre 30 napig garanciát biztosítunk. Próbáld ki kockázatmentesen a termékeket!
Kiváló ügyfélszolgálat
Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk munkanapokon kézszéggel áll rendelkezésedre.
Billingo Fizetési lehetőségek MailPoet