Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minnie egér

A Walt Disney rajzfilmek tették világszerte ismertté a gyermekek – és elsősorban a lányok - körében máig töretlen népszerűségnek örvendő Minnie egér rajzfilmfigurát. Az ikonikus karakter népszerűség egyáltalán nem véletlen, hiszen a bájos egérlány bohókás ruhájával és bájos arcával minden kisgyermeket egy szempillantás alatt levesz a lábáról.

A klasszikus egérke szinte minden kiegészítőn megtalálható: hátizsákon, étkészleten, kulacson, cipőn, pólón, de mind közül a Minnie egér plüss és a Minnie egér gyerek ágynemű a legkedveltebb. Itt mindent megtalál, ha kiváló minőségű, Minnie egeres kiegészítőket keres csemetéje számára.

Rendezés:

Minden, ami Minnie egér: avagy mire vágyik a gyermek?

Egy apró termetű, mindig elegáns ruhákat viselő egérlány hatalmas masnival a fején: ő Minnie, Walt Disney ikonikus karaktere, és a gyerekszobák többségének állandó dekorációs figurája. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért rajong szinte minden kislány ezért az aranyos egérlányért.

A válasz egyszerű és egyben összetett. Az egerekhez a legtöbb ember egyáltalán nem vonzódik, sőt sokan megmagyarázhatatlan módon irtóznak az apró rágcsálóktól. Emiatt az egerekhez negatív érzelmeket társítunk. Minnie egér figuráját azonban nem lehet nem szeretni. Az egerekhez kapcsolódó félelmek a gyermekekben még nem annyira erősek, hogy viszolygást váltanának ki, ráadásul a Disney figura annyira bájos és kedves, hogy szinte eszünkbe sem jut, hogy Minnie valójában egér.

Pontosan a szerethetősége miatt rajonganak érte a gyermekek, és többek között ez az oka annak, hogy egyetlen kislány hálószobájából sem hiányozhat a Minnie egeres díszpárna vagy plüss takaró.

 

Miért népszerűek a Minnie egér képével ellátott termékek?

 

A bohókás Disney figura szinte minden kiegészítőn és ajándéktárgyon megtalálható, így minden korosztály megtalálhatja a maga kedvencét. Mickey egér szerelme olyannyira népszerűvé vált az elmúlt évtizedekben, hogy szinte nincs olyan szülő, aki ne emlékezne gyermeke éppen aktuális Minnie egér képével ellátott csecsebecséjére, sőt biztos, hogy szinte minden padláson fellelhető egy-egy féltve őrzött Minnie egér plüss.

A Disney rajongók egybehangzóan állítják, hogy Mickey egér után Minnie a második legkedveltebb figura a rajzfilm-univerzumban. Nem véletlen, hogy például a párizsi Disneyland egyik legkedveltebb terméke a Minnie egér plüss és a Minnie egeres plüss fejpánt, amit még a felnőttek is előszeretettel viselnek. És, hogy miért ennyire népszerű ez a karakter? Mert kedves mosolyával, pöttyös, piros, rózsaszín vagy éppen kék csíkos ruhájával és vidám történeteivel egy olyan mesevilágot teremt, ahol minden kisgyermek biztonságban érezheti magát, és felhőtlenül szórakozhat.

A kiegészítőkkel ezt az érzést magukkal vihetik bárhova egy bájos plüss formájában, sőt a szobájuk dísze is lehet egy ízléses Minnie egeres ágynemű. És bár míg a plüss általában impulzusvásárlás eredménye, a gyermekágynemű kiválasztásánál nem árt néhány fontos szempontot figyelembe venni vásárlás előtt.

Mivel az ágy minden gyermekszoba központi helyét foglalja el, egy jól megválasztott ágynemű praktikussága mellett akár még dekorációs célokat is szolgálhat.

A legfrissebb trendek a letisztult geometrikus, retro stílusú nyomatokat részesítik előnyben, de sokan a világos, színes, mintás, a klasszikus csíkos vagy pöttyös mintákat kedvelik. A legtöbb kislány rajong a rózsaszín minden árnyalatáért, a virágos, tündéres mintákért, a pasztellszínekért és a Minnie egér figurás ágyneműért. Ideális színkombináció lehet lányok szobájába a púder-, és élénk rózsaszín valamint az almazöld párosítás.

Bár a külső megjelenés is fontos, érdemes észben tartani, hogy a gyermekágyneműnek más területen is jól kell teljesítenie. Az elsőszámú aranyszabály: legyen puha, jól illeszkedő és ellenálló, hogy bírja a mosógépben való tisztítást. Az „ágynemű-próba” egy rendkívül egyszerű elven alapszik: ha a szülő kényelmesnek, jó tapintásúnak találja az ágyneműt, a gyermeknek is garantáltan tetszeni fog.

Természetesen a kisfiúk is imádják a mintás ágyneműket, a piros, a kék és a zöld színek árnyalatait. Őket elsősorban az autós, dinoszauruszos, állatos és persze a Mancs őrjárat szereplőivel díszített ágyneműk ejtik rabul.

 

A legnépszerűbb Minnie egeres termékek egy helyen

 

Hatalmas választék, kiváló minőség: hiszen gyermeke a legjobbat érdemli! A kategória termékei között megtalálható minden, ami minden Minnie egér rajongó szobájának alapfelszereléséhez szükséges.

Az örök kedvenc Minnie egér plüss mellett Minnie egeres kulacs, ágyneműhuzat, díszpárna, polár takaró, ékszerdoboz, törölköző, hátizsák, fürdőlepedő, esernyő, uzsonnás doboz, sőt még tortagyertya, bögre és Minnie egér színező is kapható.

A színező remek választás a kreatív csemetéknek, akik kedvenc Disney figurájukat színezve vele együtt élhetik át újra a legemlékezetesebb kalandokat, ráadásul ezzel egy időben kézügyességük és színérzékelésük is fejlődik. Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy minél több terméket tudjuk minél szélesebb körben elérhetővé tenni minden meserajongó számára, legyen az felnőtt vagy gyermek.

Folyamatosan bővülő kínálattal és kedvező szállítási díjakkal várjuk a rajzfilmrajongó gyermekeket és gyermeklelkű felnőtteket, és biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét.